Close

Η Μπο Ντέρεκ κολύμπησε στις Σπέτσες, στο Spetses mini marathon

Νέα




Η Μπο Ντέρεκ κολύμπησε στις Σπέτσες, στο Spetses mini marathon

Την φετινή διοργάνωση του 6ου Σπέτσες Mini Marathon τίμησε με την παρουσία της η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπο Ντέρεκ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπο Ντέρεκ έγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ως πρωταγωνίστρια της ταινίας «10» και η σκηνή με το μαγιό στην παραλία έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο… hot της εποχής εκείνης.

Τριάντα έξι χρόνια μετά, η 59χρονη πλέον ηθοποιός φόρεσε ξανά το μαγιό της (παρά το πέρασμα των χρόνων η εμφάνισή της παραμένει εντυπωσιακή) και πήρε μέρος στον κολυμβητικό μαραθώνιο των 3χλμ που έγινε το Σάββατο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες. Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος της διάσημης ηθοποιού, αλλά έστω και με καθυστέρηση έφτασε στον τερματισμό, δείχνοντας πως βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση…

«'Εχει ξανάρθει. Τότε μας είχε ζητήσει να είμαστε πολύ αυστηροί με την ιδιωτικότητα της και το σεβαστήκαμε απόλυτα, όπως και τώρα το σεβόμαστε με πολλούς ανθρώπους που έρχονται. Της άρεσε πολύ και είναι μεγάλη της χαρά που ξαναέρχεται, όπως και μας.

Με την παρουσία της αναδεικνύει την διοργάνωση και στο εξωτερικό και σε διεθνούς φήμης προσωπικότητες συνομιλώντας για αυτό με άλλους ηθοποιούς, όπως η Ρίτα Γουίλσον και ο σύζυγος της, Τομ Χανκς. Πιστεύουμε θα περάσει πάρα πολύ ωραία. Ξέρουμε πως έχει προπονηθεί πάρα πολύ και της ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε η ιδρύτρια και πρόεδρος του Σπέτσες Mini Marathon Μαρίνα Κουταρέλλη.

Η γνωστή  ηθοποιός ανέβασε φωτό απο την προπόνησή της πριν φθάσει στις Σπέτσες.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram σήμανε την αρχή της προπόνησής της για τον κολυμβητικό αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχει. Μάλιστα αυτός ο αγώνας είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ανοιχτής θάλασσας στην Ευρώπη.

”Είσαι φανταστική” της σχολίασε στη φωτογραφία η Rita Wilson, η σύζυγος του Tom Hanks ενώ η Bo δήλωσε ότι ανυπομονεί για τη στιγμή που θα πιει ούζο και θα φάει ελληνικό φαγητό από τα χέρια των γυναικών από τις Σπέτσες.


http://www.iefimerida.gr/news/293592/i-mpo-nterek-kolympise-stis-spetses-sto-spetses-mini-marathon-eikones 

facebook twitter
Copyright © 2024 Smart Solutions | All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions