Close

Συνεργαστείτε μαζί μας

Θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας εργασία ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα αυξάνοντας το εισόδημα σας σε συνεργασία με την pocket-guide?  Η pocket-guide σας δίνει αυτή την ευκαιρία μέσα από την προώθηση μιας σειράς ήδη αναγνωρισμένων και δοκιμασμένων τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών-προϊόντων (Internet & έντυπο), να αναπτυχτείτε επαγγελματικά και να εξελιχτείτε επιχειρηματικά!

Αν έχετε εμπειρία στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών με άνεση στις δημόσιες σχέσεις, δηλώστε συμμετοχή για να έλθουμε σε επαφή μαζί σας ώστε να διαπιστώσουμε εάν πληρείτε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συνεργασίας. Δήλωση Συμμετοχής: marketing@pocket-guide.gr

Έχουμε ήδη εισέλθει στον κόσμο της σύγχρονης τεχνολογίας
Οι ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα του Τουρισμού και ιδιαίτερα στον χώρο του Travel Marketing, κάνουν επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας συνεργασιών (Affiliations).  Είναι πασιφανές πως η νέα τεχνολογία είναι αυτή που κερδίζει το ενδιαφέρον και καθορίζει τις επιλογές του κοινού. Αναλογιζόμενοι τις νέες προοπτικές και με πρωταρχικό στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα Πανελλαδικών Συνεργατών για να προσεγγίσουμε επαγγελματικά το ευρύτερο κοινό. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο πρόγραμμα συνεργασίας το οποίο έχει δοκιμαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και κατοχυρώνεται με νομικό συμβόλαιο όπου οι υποχρεώσεις, οι απαιτήσεις και οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι.

Μια ευκαιρία μοναδική στις μέρες μας
Θέλουμε να καλωσορίσουμε αυτούς που έχουν όρεξη να αναπτυχθούν οικονομικά και επαγγελματικά, για να τους εντάξουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της pocket-guide.  Δραστηριοποιείσθε κατά αποκλειστικότητα σε μια προκαθορισμένη περιοχή, χωρίς να αφιερώνετε καθόλου χρόνο στην ανάπτυξη, δημιουργία ή εκτύπωση των παραγγελθέντων. Εσείς αναλαμβάνετε την διαδικασία πώλησης και εμείς αναλαμβάνουμε την διαδικασία διεκπεραίωση της.  Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από εκπαίδευση και συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες αποτελούν μέρος της δομημένης εμπειρίας (Know-how) της pocket-guide.

Ο στόχος της pocket-guide είναι η δημιουργία εποικοδομητικών συνεργασιών, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες σύγχρονες υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.  Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ενώ η συμμετοχή σας για την ολοκλήρωση κάθε έργου θα είναι ελάχιστη, τα έσοδα της επιχείρησής σας θα αυξάνονται και ταυτόχρονα οι πελάτες σας θα παραμένουν ικανοποιημένοι προσφέροντάς τους τις ποιοτικά αναγνωρισμένες υπηρεσίες μας.

Οι υπηρεσίες της pocket-guide
- Online τουριστικός οδηγός pocket-guide, ανά νομό, με Online Booking.
- Έντυπος τουριστικός οδηγός pocket-guide, ανά νομό.
- Online μηχανή κρατήσεων (Booking System) για Ξενοδοχεία και καταλύματα.
- On / Off line εφαρμογές IOS & Android

Δήλωση Συμμετοχής
Ο στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία εποικοδομητικών συνεργασιών, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες ώστε να είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας σύγχρονες υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
Η συνεργασία απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού, στην κατασκευή ιστοσελίδων ή στην πληροφορική. Ο συνεργάτης δύναται να παρέχει όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους δικούς του πελάτες.  Η εταιρεία μας παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία, υποστήριξη και εκπαίδευση.
Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί σας, marketing@pocket-guide.grfacebook twitter
Copyright © 2022 Smart Solutions | All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions