Close

Μια ονειρική εικόνα του Πόρου για δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού

Νέα

Πόλη: Πόρος



Μια ονειρική εικόνα του Πόρου για δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού

Με αποσκευές γεμάτες με μια ονειρική εικόνα από τον Πόρο και χρήσιμες πληροφορίες για το νησί, επέστρεψαν στην πατρίδα τους οι δημοσιογράφοι και οι tour operators από σημαντικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού.
Οι καλεσμένοι, συνοδευόμενοι από την εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας, Ελένη Δημοπούλου και την ομάδα της, επισκέφθηκαν τον Πόρο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Κανατσίδη.
Οι δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί πράκτορες, δείπνησαν στην βεράντα του ξενοδοχείου Xenia Poros Image απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα, συνοδευόμενη από ένα υπέροχο μενού που προσέφερε με ευγένεια το ξενοδοχείο.
Οι προσκεκλημένοι της Περιφέρειας Αττικής, εντυπωσιάστηκαν από την φυσική ομορφιά του Πόρου, ενώ παράλληλα τους μοιράστηκε και το τουριστικό έντυπο του δήμου Πόρου, ενώ συνομίλησαν και ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο και την πρόεδρο του Δ.Σ. για τον Πόρο και το τι προσφέρει το νησί στους επισκέπτες του.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας Αττικής για την προώθηση των νησιών της Αττικής ως τουριστικού προορισμού και του προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Πόρου.
Η ομάδα των δημοσιογράφων προέρχονταν από τις χώρες Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία και Βέλγιο και συγκεκριμένα από σημαντικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και ταξιδιωτικά γραφεία του εξωτερικού όπως: Sailing Holidays, PRESSLIVE, Sunsail, TAUCHEN, Berliner Umschau, VAREN, Thomas Cook Austria & Switzerland, Corriere della sera.
Να σημειώσουμε ότι το Σάββατο, οι επισκέπτες έκαναν σύντομη κρουαζιέρα σε Σπέτσες, Ύδρα και Πόρο και έμειναν λίγες ώρες σε κάθε νησί. Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, στον Πόρο, παρέμειναν περισσότερη ώρα από τα προηγούμενα νησιά.
Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων και των τουριστικών πρακτόρων, είχε διαμορφωθεί από την Περιφέρεια Αττικής, με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να καταστεί δυνατό να ενημερωθούν οι προσκεκλημένοι με περιεκτικό τρόπο, λόγω της ολιγόωρης παραμονής τους στο κάθε νησί.
Η Περιφέρεια Αττικής, έχει ξεκινήσει μέσω της εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Ελένης Δημοπούλου, προσπάθεια δημιουργίας επιτελείου που θα χειρίζεται την τουριστική προβολή των προορισμών της Περιφέρειας Αττικής, όπου σύμφωνα με την πληροφόρηση μας, θα εστιάσει στην ανάδειξη των νησιών, περισσότερο από την Αθήνα.
Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη διοίκηση είχε αναθέσει την τουριστική προβολή σε διαφημιστική εταιρεία με κονδύλι  8,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπου τα αποτελέσματα της καμπάνιας δεν επέφεραν τον επιθυμητό αποτέλεσμα, σε αναλογία με τα χρήματα που δαπανήθηκαν.
Τέλος αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Παλαιολόγο και το Xenia Poros Image Hotel για την φιλοξενία τους, όπως επίσης και στον διευθυντή κ. Β. Τσαρουχά και το προσωπικό του ξενοδοχείου για το υπέροχο γκουρμέ γεύμα και το σέρβις.
facebook twitter
Copyright © 2024 Smart Solutions | All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions