Close

Υποδοχή και φιλοξενία σε ξένους δημοσιογράφους από την Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας και τον Δήμο Ύδρας

Νέα

Πόλη: Ύδρα



Υποδοχή και φιλοξενία σε ξένους δημοσιογράφους από την Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας και τον Δήμο Ύδρας

Στα πλαίσια της συστηματικής συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, με την Περιφέρεια και το Δήμο μας, ομάδα σημαντικών ξένων δημοσιογράφων από Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και Βέλγιο έφθασε σήμερα στην Ύδρα μαζί με στελέχη της Περιφέρειας Αττικής.  
Τους δημοσιογράφους υποδέχτηκαν στο λιμάνι, ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης καθώς και η Πρόεδρος Μαρία Κλαδάκη και η Χίλντα Εκσιάν από το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων.
Οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ύδρας και τη Μητρόπολη και περπάτησαν στην παραλία με τα αρχοντικά μέχρι τα κανόνια.
Την επίσκεψη σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς του νησιού μας, διοργάνωσε η εντεταλμένη Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Ελένη Δημοπούλου και η ομάδα της, που δείχνει πάντα το ενδιαφέρον και την αγάπη της για την Ύδρα. 
Η όλη επίσκεψη διεξήχθη σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα και οι δημοσιογράφοι έφυγαν ενθουσιασμένοι με την υπόσχεση ότι, όχι μόνο θα μεταφέρουν την εμπειρία τους αλλά θα ξανάρθουν σύντομα για να βιώσουν πραγματικά έναν τόσο ξεχωριστό προορισμό!  

http://www.hydranews.gr/29413/ipodochi-ke-filoxenia-se-xenous-dimosiografous-apo-tin-enosi-xenodochon-idras-ke-ton-dimo-idras/

 

facebook twitter
Copyright © 2024 Smart Solutions | All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions