Close

22

Προτάσεις

Πού θέλετε να πάτε?
Check-in
Check-out
Καθαρισμός

Ξενοδοχεία

Βρείτε Ξενοδοχεία, Διαμερίσματα και Δωμάτια και κάνετε online κράτηση
Ταξινόμηση:

Τύπος: Δωμάτια Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
Την δεκαετία του 1950 όπου τα πάντα ήταν πιο απλά και η ζωή είχε μόλις αρχίσει για την Ελλάδα, παράλληλα είχε ξεκινήσει δυναμικά και η ζωή του θερινού φεστιβάλ Επιδαύρου, με τον Ροντίρη το 1954 και με τα επίσημα εγκαίνια 16/06/1955 από το Εθνικό με την Παξινού και τον Μινωτη. Ο τουρισμός στην περιοχή ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο και οι υποδομές μηδαμινές. Κατά την διάρκεια των προβων, οι ηθοποιοί και ...
>
 
Τύπος: Κάμπινγκ Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τους λάτρεις της φύσης στο κάμπινγκ “NIKOLAS Ι”, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, που παρέχει οργανωμένες εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις για να περάσετε αξέχαστες διακοπές.
>
 
Τύπος: Κάμπινγκ Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
Περιμένουμε να φιλοξενήσουμε τους λάτρεις της φύσης στο κάμπινγκ “NIKOLAS ΙΙ”, σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, που παρέχει οργανωμένες εγκαταστάσεις και όλες τις ανέσεις για να περάσετε αξέχαστες διακοπές.
>
 
Τύπος: Ξενοδοχείο Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
Στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου βρίσκεται το Ξενοδοχείο-Café-Bar, PLAZA. Εδώ μπορείτε να βρείτε προσεγμένα και ευρύχωρα δωμάτια στον πρώτο όροφο, πρωινό και σνακς σ΄ένα καλόγουστα διακοσμημένο χώρο στο ισόγειο, και ποτό με ευχάριστους μουσικούς τόνους αργά το βράδυ. Το PLAZA είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, από τον πρωινό σας καφέ μέχρι το βραδινό σας ποτό με μουσική που εναλλάσσεται συνεχώς ανεβάζοντας το κέφι. Το εκπαιδευμένο προσωπικό ...
>
 
Τύπος: Ξενοδοχείο Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι, τα μοντέρνα πεντακάθαρα δωμάτια σε συνδυασμό με το ζεστό, φιλόξενο οικογενειακό περιβάλλον μας κέρδισαν αμέσως.. Από τότε και για πολύ καιρό ακόμα το ξενοδοχείο Saronis στο κέντρο της Επιδαύρου, έχει γίνει στέκι δικό μας και των φίλων μας! Ίσως ήρθε η ώρα να το επισκεφθείτε και εσείς!
 
Τύπος: Διαμέρισμα Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
To sunny garden βρίσκεται στην όμορφη περιοχή της παραλίας Γκλιάτη. Είναι χτισμένο 50 μέτρα από την θάλασσα, μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα με λουλούδια και πορτοκαλιές. Τα ανεξάρτητα, νεόκτιστα, ευρύχωρα διαμερίσματά και studios διαθέτουν τηλεόραση,air condition,τηλέφωνο, ασύρματο ιντερνετ και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
>
 
Τύπος: Ξενοδοχείο Πόλη: Αρχαία Επίδαυρος
Το ξενοδοχείο - διαμερίσματα ΓΙΑΛΑΣΙ με απεριόριστη θέα στον Αργοσαρωνικό κόλπο αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή για επισκέπτες κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να απολαύσουν το ανόθευτο περιβάλλον του βουνού και τη δροσιά της θάλασσας στους καταπράσινους υπαίθριους χώρους του, σε συνδυασμό με τις ανέσεις μιας σύγχρονης τουριστικής υποδομής.
>
9.7 Σχόλια 20
 
facebook twitter
Copyright © 2024 Smart Solutions | All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions