Close

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ F.C. CELEBRITIES ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Νέα




ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ F.C. CELEBRITIES ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Με φόντο το ιστορικό Παλαμήδι, στο  γραφικό Ναύπλιο, που είναι από τι πόλεις, που λατρεύεται η ΑΕΚ , έγινε ποδοσφαιρικός αγώνας  πραγματοποιήθηκε μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών F.C. CELEBRITIES Ναύπλιου και της ΑΕΚ Αθηνών, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.

Ο αγώνας  έγινε σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας και ως σκοπό είχε  την συγκέντρωση γραφικής ύλης για τα Ειδικά Σχολεία της περιοχής Αργολίδος.  Κατά την διάρκεια του αγώνα έγιναν  βραβεύσεις παλαιμάχων από την περιοχή της Αργολίδος  που έπαιξαν  ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ. Οι θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι  αντί εισιτηρίου  έφεραν  στο Στάδιο γραφική ύλη για τα παιδιά. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος κι ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος οι οποίοι και δύο είναι  οπαδοί της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ τίμησε  τον αείμνηστο  Ναυπλιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Σαρρή ο οποίος είχε αγωνιστεί με τα χρώματά της. Ο αείμνηστος Σαρρής την περίοδο 1969-70 είχε οκτώ συμμέτοχες στο Πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ. Τιμήθηκε κι  ο Θωμάς Γερμανάκος, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την εφηβική ομάδα της.

facebook twitter
Copyright © 2024 Smart Solutions | All rights reserved | Designed and Hosted by Smart Solutions